tiistai 5. maaliskuuta 2013

Foodporn

Nautin ruuan laitosta ja sen syömisestä. Sitä tiettyä lempiruokaa minulla ei ole, sillä napani vetää kaikenlaista aina herkuista terveelliseen ruokaan. Olen myös kokeilunhaluinen ja maistelen mielelläni uusia makuja. Yksin syöminen on mielestäni surullista, mutta onneksi voin lähes aina pyytää Violaa liittymään seuraan. Kerran Violan ollessa matkoilla skypetimme ja ruokailimme samaan aikaan hih <3

Vaikka kokkaaminen onkin hauskaa puuhaa mikään ei silti ole niin ihanaa kuin se että joku on valmistanut juuri sinulle jotain herkkua. Siinä sitten syötte kynttilän valossa ruokaa ja jälkiruuaksi nautitte toisistanne. Eikö kuulostakin joka naisen unelmalta? Perjantaina on kansainvälinen naistenpäivä joten huomio kaikki mieslukijat: tätä naisesi arvostaa! Ja naiset nyt on kaikki säännöt sallittuja illallisen toivossa ;)

Ruuan valokuvaamista olen aina pitänyt vähä hassuna, mutta päätin nyt näin kotioloissa ottaa kuvat sunnuntain aterioista. Iltapalan tosin pistelin poskeeni ennen kuin muistin ottaa valokuvaa. Naurattaa ihan itseänikin kuinka lusikka painotteista ruokaa tulee syötyä!

Aamiainen: Neljän viljan puuro ja mansikat


Lounas: Mozzarella salaatti


Välipala: Maustamaton jugurtti, piltti ja mysli


Päivällinen: Jauhelihakeitto ja ruisleipä
Puss och Kram Henrika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti