maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jägerbomb og Lederhosen

Heidå!

Pitkästä aikaa taas jaksan kirjoittaa jotain! Kaikki on ollut aika normaalia ja mitään ihmeellistä ei oikeein ole tapahtunut pitkiin aikoihin. Oon treenannut ja nukkunut ja käynyt silmätohtorilla 3 kertaa kahden viikon aikana. Joudun siis käyttämään piilolinssejä kokoajan, ja olen lopen kylläsynyt niihin. Vahvuus on - 1 joka ei siis todellakaan ole paljoa ja esim. autoa voin ajaa ilman korjausta. Silti en enää jaksa kokoajan säätää linssien kanssa vaan olen menossa laser leikkaukseen ja olenkin selvitellyt eri mahdollisuuksia ja paikkoja missä niitä tehdään. Kerron myöhemmin lisää ja mihin paikkaan päädyn!

Loppuviikosta matkaamme Henrikan kanssa Suomen Chicagoon eli Lahteen! Sielä järjestetään Lahti Ski Gamesit ja meille on muodostunut jo perinteeksi lähteä katsomaan noita kisoja ja kisailijoita ;)
Viime vuonna tapasimme pari komeaa Ranskan maajoukkueen hiihtäjää joiden kanssa meillä muodostui pienehkö "lomaromanssi". Hihhih. Tänä vuonna Norjan matkan innoittamana taidamme tällä kertaa etsiä kiikariimme Turskamaan edustajia. Keskiviikkona matkaamme kohti Helsinkiä jossa yövymme jossain keskustan Sokos hotelleista, koska olen saanut sinne kanta-asiakaskortin. Ollessani Turussa asuin koko ajan hotellissa ja melkein aina matkustaessani Suomessa valitsen Sokos hotelli, ja olenkin jo niin hyvä asiakas, että saan veloituksetta supeior-huoneen. Muuten tietenkin nukkuisimme veljeni Jesperin asunnossa, mutta hänen kaverinsa Ruotsista ovat täällä koko viikon emmekä todella halua sinne riehunnan keskelle!

Helsingissä aijomme shoppailla ja viettä (toivottavasti) aurinkoista kevät päivää! Aijon myös laajentaa Louis Vuittonin laukkuperhettäni eräällä yksilöllä, mutta siitä lisää kun saan laukun kätösiini.

Loppu viikon tunnusbiisi on ehdottomasti DJ Broilerin After Ski !

Viola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti