lauantai 2. maaliskuuta 2013

Oslo


Hej!

Oslosta on nyt kotiuduttu, buuuuu! Olisin viihtynyt siellä pidempäänkin. Rehellisesti sanottuna en muista koska olen viimeksi nauranut yhtä paljon. Oslo on idyllinen kaupunki. Hintataso on toki korkea joten mitään budjettilomaa sinne ei kannata lähteä viettämään.

Smart parking ;)
Tähän väliin pakko ylistää Tangle Teezeriä. Jo ekana iltana huomasin jättäneeni omani kotiin ja suihkun jälkeen jouduin selvittämään takkutukkani kammalla. Vieläkin puistattaa se tunne kuinka kampa repii hiuksia. Niinpä käväsin heti aamusta ostamassa itselleni uuden. Parikymppiä hiusten ylellisyydestä on todellakin pieni hinta!

Kultakimpaleeni
No mutta takaisin Oslon tunnelmiin. Viikon aikana tuli syötyä hyvin, rentouduttua kylpylässä, kiivettyä Holmenkollenille, shoppailtua ja iha vaan chillailtua. Ehdoton kohokohta kuitenkin oli Baletti esitys, jonka jälkeen kävimme viini- ja shamppanjalasillisilla törkeen mageessa loungessa.

Hyppyri
Aurinko paisteli ja muutenkin oli ihanan keväistä. Holmenkollenille tosin kiivetessä oli pilvistä eikä sää kirkastunut ennen kuin laskeuduimme alaspäin. No maisemat oli jokatapauksessa henkeäsalpaavat. Käsittääkseni myös Suomessa on ollut aurinkoista joten aika samoilla linjoilla Oslossa oltiin. Kamera ei ollut matkassa, kaikki satunnaiset otokset ovat iipuhelimella otettuja.

Uusi Tiger of Swedenin neule
Puss och Kram Henrika





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti