tiistai 16. huhtikuuta 2013

Elämänkumppani

Moi. Viola on paljon jauhanut täällä miehistä, joten nyt on mun vuoro. Oon viime aikoina kokenut vähä uudenlaisia asioita ihmissuhteissa ja lisäksi oon jo pidemmän aikaa pohtinut sitoutumista elämänkumppaniin. Yllätävän vaikeeta kasata kaikki ajatukset sellasiksi ettei jengi provosoidu liikaa.


Elämäni aikana oon ollut vain kahdessa pidemmässä suhteessa, josta pidempi kesti vuoden ja 2 viikkoa. No näiden kahden pitkän suhteen lisäksi mulla on ollut lukuisia lyhyempiä suhteita. Näissä lyhyissä suhteissa ollaan jonkin aikaa erittäin tiivisti yhdessä, jonka jälkeen siirrytään friendzonelle. Näiden lyhyiden suhteiden seurauksena oon saanut monta elämänkumppania. 

Lyhyen suhteen lyhyt kaava:

  • Lyhyt suhde alkaa. MIKSI? Koska osapuolet ovat kiinnostuneita toisistaan.
  • Tapailu ajautuu friendzonelle. MIKSI? Koska nainen nauttii omasta tilastaan eikä halua päästää uusia tuttavuuksia liian lähelle. Nainen ei ole erakko, koska hänellä on aina ollut paljon ystäviä. Usein mies myös haluaa edetä vauhdilla eikä nainen ole siihen valmis. 
  • Friendzonelle saatetaan siirtyä jo noin kuukauden tapailun jälkeen. MIKSI? Koska nainen ihastuu uuteen mieheen, harkitsee uskottomuutta tai on uskoton. 
  • Yleensä tässä vaiheessa suhde kaatuu. MIKSI? Koska nainen on rehellinen ja kertoo tilanteesta, jonka seurauksena mies kehoittaa naisen omistautuvan vain hänelle. 
  • Mies haluaa omistautuvan naisen. MIKSI? Koska mies uskoo yhteen elämänkumppaniin ja saatavilla olevaan seksin sekä haluaa sitoutua/pariutua/perustaa perheen. 




Toisin kuin mies uskon, että jokaisella ihmisellä on useita elämänkumppaneita. Elämänkumppani voi olla kuka tahansa, esimerkiksi ystävä niin mies kuin naispuolinen, pikkuserkku, aviomies tai perheenjäsen. Elämänkumppanin kanssa voit toteuttaa itseään juuri sellaisena kuin olet eikä hän tuomitse. Menneisyyden elämänkumppanit tulevat myös aina kulkemaan lähellä.  

  • Jos elämänkumppaneita kertyy useita, niin MIKSI pitäisi sitoutua yhteen mieheen? No tähän en osaa edes vastata. Nainen saattaa olla sitoutumiskammoinen, mutta mielellään kuitenkin tapailisi (ja sitoutuisi) useaan mieheen. Tällöin nainen ei kyllästy yhden ihmiseen seuraan. Valitettavasti vallitsevat normit vain paheksuvat useaa miestä samaan aikaan ja näin ollen nainen saa usein moraalista saarnausta niskaan. 

Elämäni miehet ovat aina olleet suurinpiirtein saman ikäisiä tai muutaman vuoden vanhempia kuin minä. Tällä hetkellä kuitenkin tapailen miestä pappaa, joka on minua reilu 15 vuotta vanhempi. Aluksi suhteemme oli erittäin platoninen, mutta ajan kuluessa se on syventynyt. Ajatusmaailmamme kohtaavat ja hän on yksi elämänkumppaneistani. Hän on naimisissa elämänkumppaninsa kanssa ja itse aion tapailla muita miehiä.

Postaus tiivistettynä: Yksiavioisuus on perseestä! Olkaa onnellisia ja alastomia!

Puss och Kram Henrika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti