tiistai 2. huhtikuuta 2013

Miehet




Hey, haluan tähän väliin jakaa vähän ajatuksiani miehistä. Oi nuo ihanan ärsyttävät vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat aiheuttaneet pään vaivaa meille naisille jo liian monta vuotta! Itse olen jo muutaman vuoden noudattanut ajattelu tapaa If you can't beat them join them. Enkä tällä nyt tarkoita sitä että olisin lesbo, vaan että pelaan sitä kuuluisaa ihmissuhde peliä heidän "säännöillään". Koen joskus olevani mies naisen ruumissa, koska en todella halua parisudetta, lapsia, enkä helliä hetkiä. Mielummin valitsen rahan, seksin, autot ja golffin. Yksi iso NoNo listallani on halailu ja pussailu ns. kaikenlainen cuddling on mielestäni vastenmielistä. Todella monen miehen mielestä seksin jälkeen on mukava halailla ja pussailla ja nukkua lusikka asennossa. Ei kiitos! Mielummin lähden vaikka keskellä yötä taksilla kotiin nukkumaan omaan ihanaan sänkyyni. Yksin.

Ongelma syntyy silloin kun mies on minun luonani.. Voinko pyytää häntä siirtymään sohvalle? Ehkä, mutta en kehtaa. Yleensä tyydyn siihen, että leikin nukkuvaa ja odotan että mies nukahtaa, heti sen jälkeen irrottaudun otteesta ja nukun tilavasti kaukana siitä toisesta olennosta sängssäni jonka iho yleensä vielä hohkaa kuumaa ilmaa metrin päähän. Useamman kerran olen kertonut miehille tästä ongelmastani yleensä saan vastaukseksi jotain siitä että olen ollut vain väärien miesten kanssa tai ole nyt mukava mulle ja tuu tänne kainaloon.. Yyh kainalo, hikinen yleensä myös hyvin karvainen paikka.


Baarissa pelimiehet tunnistaa kaukaa ja nopeasti. Ei välttämättä ulkonäöstä vaan siitä asenteesta. Lempi harrastukseni baarissa onkin mennä jutulle tälläisen miehen kanssa. Yleensä näyttelen ensin viatonta tyttöä, ja illan päätteeksi annan hänelle puhelin numeroni, mutta menen kotiin yksin (muutamaa alkoholin aiheuttamaa poikkeusta lukuunottamatta) Viestin tulossa kestää yleensä kahdesta neljään päivää. Jos viesti tulee seuraavana päivänä hylkään kokelaan heti, True pelimies ei ikinä lähetä viestiä seuraavana päivänä. Yleensä viestissä kysytään miten menee/on mennyt ja ollaan hyvin kiinnostuneita minusta. Itsestään viestissä ei kuulu kertoa mitään. Tähän viestiin vastaan yleensä 1-2 tunnin kuluessa. Haluan vielä tässä vaiheessa vakuuttaa miestä uskomaan, että olen tavallinen kala muiden joukossa. Seuraava vaihe on tapaamisen sopiminen. Itse suosin julkisia paikkoja joissa on tarjolla alkoholia. Tämän tapaamisen idea on saada mies kiinnostumaan minusta. Yleensä siihen riittä ulkonäkö sekä huumorintaju (seksi, kyllä käytän sitä aseena tässä pelissä). Sen jälkeen roolit alkavat pikkuhiljaa vaihtumaan.

 Kaikki kuvat: weheartit.com

Täydellinen lopputulos on yleensä se, että mies haluaa baariin lähtemisen sijaan jäädä kotiin sohvalle katsomaan elokuvaa ja tekemään ruokaa. Mies suunnittelee jopa yhteistä loma matkaa jonnekin, ja saattaa ehdotella päivällistä hänen vanhempien luona. Tässä vaiheessa minun kiinnostus miestä kohtaa lopahtaa. En vain kestä sitä, että joku on riippuvainen minusta. Tie ensitapaamisesta loppuun kestää yleenä 2-4 kuukautta. Tiedän tekeväni paskasti tätä miestä kohtaan, mutta onneksi tiedän että mies todennäköisesti suunnitteli tekevänsä minulle samanlailla en koe minkäänlaista katumusta tai pode huonoa omaatuntoa.


Viola




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti