perjantai 5. huhtikuuta 2013

Miehet 2.0



Jatkan edelleen samasta aiheesta. Tänään kirjotan asioista jotka ovat mielestäni ehdottomia Turn Offeja!

1. Epäsiisteys tai huono hygienia
Tähän kuuluu tarkemmin selitettynä kaikki ulkonäköön liittyvä epäsiisteys. Likaiset hiukset, pitkät kynnet, rehottavat kulmakarvat, keltaiset hampaat, nöyhtäiset tai likaiset vaatteet, ihon epäpuhtaudet. (Tiedän että joillan kyse on aknesta, mutta siihenkin suurin osa saisi avun ihotautilääkäriltä, puhun nyt siis kokemuksen syvällä rintaäänellä!) Kaikista pahin kuitenkin on HAJU! Hyi kuinka kamalaa on jos mies haisee hielle tai tunkkaiselle tai muuten vaan pahalle.

2. Tupakointi
Haisevat sormet ja hengitys sekä kellastuneet ja haisevat kynnet. Do not work for me..

3. Hipsteri
Kymmenen vuotta sitten heitä kutsuttiin nörteiksi. Jostain kumman syystä tällä hetkellä suosiossa oleva ilmiö joka ei sytytä minua lainkaan!

4. Karvat
Karvaton selkä on ehdoton, mutta myöskään rintakarvat eivät ole suosiossani. Käsissä ja jaloissa saakin olla karvoja kunhan ne eivät ole pidemmät kun miehen hiukset.. Kulmakarvat pitää olla siistit ja ojennuksessa. Parta ja viikset ehdoton NoNo. Kainalokarvat suvaitsen, koska mun mielestä karvaton kainalo miehellä olis jotenkin outoa.. Alhaalla suosin myös mahdollisimman vähäistä karvoitusta.


5. Muuta
Iso nenä, korvakoru, kalju, taloudellisesti epävakaa, rapajuoppo, absolutisti, uskonnollinen, laiha ja lihakseton, pitkät hiukset, liiallinen kummeli-huumorin kylväminen, ei osaa nauraa itseleen.

Hups tulipa pinnallisuuteni taas esiin tätä kirjoittaessa. Olisin voinut jatkaa listaa vielä vaikka kuinka paljon, mutta ehkä tästä saa jo jonkulaista kuvaa.. Tasapainon säilyttämiseksi listaan vielä muutaman asian jotka ovat mielestäni todellisia Turn Oneja.



Lihaksikkuus, siisti ja trendikäs pukeutuminen, varallisuus, ruskeat silmät, miellyttävä tuoksu, urheilullisuus, seksikkyys (en osaa tarkemmin selittää, mutta joistain ihmisistä vaan huokuu sellaista seksikkyyttä.) Myös miehet puvuissa saa mut syttymään helposti.

Kuva: Weheartit.com

Luv u! Viola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti