tiistai 10. heinäkuuta 2012

Helsinkiä ja Ruisrokkia

Heippa kaikille!

Huippu viikonloppu takana! Perjantaina suuntasin auton nokan kohti Helsinkiä, viiiihdoinkin pääsin näkemään ihanaista veljeäni Jesperiä, joka asustaa aivan Helsingin keskustassa meidän vanhassa asunnossa. Asunto on niin iso, että Jesper on voinut sisustaa siitä lähes täydellisen poikamiesboxin jossa on mm. vierashuone kavereita varten. Ensimmäinen asia mitä tein kun pääsin perille oli lakanoiden vaihto! En halua edes kuvitella nukkuvani samoissa lakanoissa joissa Jesperin kaverit ja niiden baari-heilat ovat nukkuneet.. Huhhuh.. :D Perjantai päivä kului shoppaillessa sain tuhlattua muutaman satasen stockalle, mukaan tarttui laukku Ted Bakerilta ja Armanin housut, molemmat nätisti aseteltuina normaalihintaisten tuotteiden osastolle kauas niistä ale röykkiöistä! Voin esitellä ostokseni täällä joskus myöhemmin!

Perjantai-iltana oli jo niin väsy et päätettiin hakea leffa Makuunista ja viettää rauhassa sisko ja sen veli iltaa. Leffa oli ihan jees ei parhaita mitä olen nähnyt, mutta en nukahtanut! :)

Lauantaina illalla mentiin sitten tsekkaamaan helsingin yöelämää ja normaaliin tapaan päädyttiin baari-illan jälkeen hietsuun. Jesper meni muutaman kaverinsa kanssa jopa uimaan! Jäin rannalle lopun porukan kanssa, illalla oli jo onneksi aika kylmä joten pääsin vihdoin lämmittelemään illan deittini syliin, joka oli joku Jesperin kaveri joka oli kysynyt jo sillon kun asuin Helsigissä veljeltäni lupaa vielä minut ulos! :) Kuten arvata saattaa en päätynytkään yöksi Jesperille vaan tämän kaverin asunnolle Kallioon. Aamulla mentiin vielä yhdessä aamiaiselle Sokos hotelli vaakunaan, sielä on niin ihana se kattoterassi et tykkään käydä sielä aina kun oon Helsingissä.



Päivällä sitten kohti Turkua ja Ruisrokkia. Päästiin perille joskus kolmen aikoihin, kahden kilometrin korkokenkäpatikoinnin jälkeen! Esiintyjistä käytiin katsomassa Frenc Filmsiä, Block Partyä ja tietty illan kohokohta oli Snoop Dog joka oli aivan mahtava! Oli kyllä hyvä et oltiin ostettu VIP-liput, koska välillä sato sen verran lujaa et oli hyvä päästä helposti sisätiloihin!
Snoopilla oli kyllä ihan uskomaton lavakarisma, ja koko bändin jäsenet osas kyllä ottaa yleisönsä maailmantähtien tapaan!
Päästiin tosi lähelle lavaa, vaikka siinä on ne huonot puoletkin kuten ne etovat JannePerusJampat jotka humalassa luulee olevansa jotenkin vetovoimasia ja alkaa käpelöimään.

Parasta viikonlopussa oli Ruotsikavereiden ja rakkaan velikullan näkeminen!


Viola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti