tiistai 3. heinäkuuta 2012

Sommaren är kort

Heissan.

Vidoinkin Suomeenkin saatiin kaunis kesäsää! Päätettiin lähteä tänään kolmistaan (V&H&Henry) daytripille veneilemään Violan möksälle. Venettä ei ollut vielä laskettu vesille kun on ollu niin huonoo ilmaa, joten saattin vähän lisä-actionia päivään kun peruuteltiin Violan Roveria järveen. :D

Käväistiin kylillä ja kierreltiin rauniokirkolla. Kylän suosituin kulkupeli oli ehdottomasti rollaattori! Niitä oli joka kulmassa, jopa paikallisen kapakan pihassa oli kolme kappaletta! Kävästiin myös elämämme ensimmäistä kertaa Löytötexissä. Mä ajattelin ostaa hellehatun vain sanoakseni ostaneeni jotain Löytötexistä, mutta koska kassajonossa oli vähintään koko kylän asukkaat jäi se ostamatta. Eksoottinen kokemus kieltämättä.


Paluumatkalla Henry heittäytyi lapselliseksi ja ajoi tuhatta ja sataa. Siinä vauhdissa sitten Violan hellehattu lensi järveen. Henkka ite lensi heti perässä sitä onkimaan. Meillä ei ollut eväitä matkassa ja nälän yllättäessä lähdettiin ajelemaan takaisin Tampereelle. Ajeltiin kuitenkin pikkuteitä joten paluumatka kesti ajateltua kauemmin, varsinkin kun jokaisen lehmän, hevosen, lampaan tai jonkun muun kohdalla oli pysähdyttävä! Illemmalla kokkailtiin yhdessä kanawokkia meillä. Oon super ilonen kun Henkka viihtyy meijän kans niin hyvin, ihanaa kun saa viettää aikaa parhaan ystävän ja maailman kultaisimman veljen kanssa!




Puss och Kram! -Henrika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti