maanantai 2. heinäkuuta 2012

Vilka är vi?

Tätä blogia kirjoittelee kaksi parikymppistä nuorta neitoa, brunette ja blondi. Olemme perhetuttuja ja monen mutkan kautta löytäneet tiemme kimppakämppään Tampereen Tampellaan. Lemppari sarjamme on Kumman kaa ja usein vietämmekin dagen efteriä Anne Nybergin ja Ellu Jokisen seurassa. Blogissamme voit seurata vilkasta sinkkuelämäämme.




Viola, brunette
 
Olen alunperin lähtöisin Ruotsin Nyköpingistä, mutta viime vuosina olen päässyt suomalaistumaan. Muutin perheeni kanssa Helsinkiin viisi vuotta sitten. En kuitenkaan viihtynyt Helsingissä, joten seikkailin mutkien kautta Tampereelle. Viime keväänä vanhempani muuttivat takaisin Ruotsiin ja veljeni Jesper jäi asumaan heidän asuntoonsa, keskelle Helsinkiä. Välillä tuntuu yksinäiseltä olla kaukana perheestä ja muista sukulaisista, mutta Henrika ja muut ystäväni onnistuvat lähes aina piristämään ja pitämään koti-ikäväni poissa. Siksi haluanki pitää blogia niinkuin pitäisin päiväkirjaa, jotta myös Ruotsissa olevat ystäväni pystyvät seuraamaan elämääni ja etten itse unohtaisi elämän parhaita vuosia.

Rakkaimman harrastukseni golfin lisäksi vietän vapaa-aikaani shoppaillen, bilettäen ja matkustellen. Yritän myös säännöllisesti käydä ratsastamassa ja kuntosalilla.





Henrika, blondi

Muutin kaksi vuotta sitten Helsingistä Tampereelle kaksoiveljeni Henryn kanssa. Violan muuttaessa tänne ystävyytemme on saavuttanut uusia ulottavuuksia ja meistä on tullut paljon läheisempiä. Muutimme yhteen syksyllä pitkään jatkuneen house huntingin jälkeen, jonka aikana asuimme kimppakämpässä Tammellassa veljeni ja Violan kanssa. Se oli villiä aikaa, bileitä pidettiin joka toinen päivä, mutta varoituksia saimme kokoon vain kaksi.

Nykyisin pelailen tennistä ja käyn salilla, lähellä sydäntäni on jäätelö, matkustelu sekä ystävät ja perhe.





Puss och Kram.

V & H

Ps. ikisinkulla on käynnissä mahtava kondomi kisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti