maanantai 9. heinäkuuta 2012

Summer up

Mahtava porukka, mahtava fiilis, mahtavat bileet! M A H T A V A A !

Summer up vietti 10-vuotis synttäreitään ja meininki oli sen tasosta! Esiintyjistä parhaiten mieleen painui jvg ja jukka poika. Ei yllätys sinänsä. Heidän musiikkia kuuntelen mielelläni. Lisäksi mohombi yllätti vetämällä mahtavan keikan. Järjestäjät onnistuivat hallitsemaan ihmismassaa ja bussikuljetus Lahden keskustaan pelasi hyvin. Tosin perjantaina saimme uusilta kavereilta kyydin keskustaan ja lauantaina käytimme taksia. Tivolin ovella maksettiin 100 eurolla itsemme sisään.

Meillä oli viiden hengen kaveriporukka ja sen lisäksi jokainen tapasi tuttujaan. Itsekin näin vaikka ketä kavereita (ja vähän vähemmän kavereita) niin Tampereelta kuin Helsingistäkin. Tehtiin myös uusia tuttavuuksia.

Perjantai oli tarkoitus ottaa aika iisisti, koska silloin oli mielestämme vähän parempia esiintyjiä ja haluttiin keskittyä niihin, mutta käsistähän homma lähti. Lauantaina meni myös aika kovaa eikä pieni sade haitannut menoa yhtään.

Ikävin kohtaus tapahtu aika yllättäen, kun yksi mun entinen mies tuli selittään kaverille jotain negatiivisesta energiasta, joka huokuu musta. Kaiken huippu oli, ettei se meinannut häipyy meidän seurasta ollenkaan. En ihan ymmärtänyt sitä sen logiikkaa roikkuu meissä, vaikka lähetänkin negatiivista energiaa..?

Ruudolf
Ensi vuonna todellakin uudestaan!
Puss och Kram! -Henrika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti