sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Sommar!

Jeissui,

Kauheesti tapahtuu enkä kerkiä/jaksa kirjotella kauheesti, jotenkin välillä tuntuu typerältä kirjotella tänne päiviästään kun ne on kerran jo elänyt niin mitä niitä turhaan muistelee enää.. Vähän kun vaatteet, kerran käytetty juhlamekko on ihan turha. Muistaakseni olen käyttänyt vain ylioppilasmekkoani kahteen kertaan, kaikki muut odottaa vaatekaapissa pois hakijaa.. Kirpputori touhuihin olen liian laiska ja mukavuuden haluinen.

Eilen lähdettiin heti aamusta parin kaverin kanssa kohti meidän mökkiä, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Kaverini eivät olleet koskaan aijemmin käyneet mökillä, ja niiden ilmeet oli näkemisen arvoiset. Puhun aina mökistä vaikka meidän kesäasunto ei täytä kuulemma ihan mökin vaatimuksia.. Meillä on asuintilaa noin 150 neliötä ja piha aluetta on noin kolmetuhatta. Sisältä löytyy kaikki mukavuudet kotiteatterista poreammeeseen ja tietenkin kaikki mahdolliset pesukoneet löytyy. Moottoriveneeen lisäksi meillä on kaksi vesijettiä ja tietenkin tunnelmointi soutuvene. :) Usein ihmisten mielestä mökin pitää olla sellainen johon ei tule sähköä eikä vettä, tai ainakaan ole tvtä ja muita.

Eilen ilma oli aivan ihana sellasta kesän pitäis olla kokoajan! Aurinko paistoi eikä juuri pilviä näkynyt, ja veneen mittari näytti ilman lämpötilaksi 25 ja veden 21! Veneretkelle lähdettiin 12 aikaan ja sielä viihyttiinkin aika tovi. Käytiin. Syömässä ja tarjosin kavereilleni ruuat ja juomat. Mun mielestä on tyhmää pyytää joitain kylään tai viettään aikaa esim. Juuri mökille ja sitten laittaa vieraat maksamaan omat ruokansa vain siksi, että on itse liian laiska kokkaamaan..
Itse en ainakaan keksi kuumana kesäpäivänä mitään parempaa tekemistä kuin lähteä veneellä järvelle, välillä käydä uimassa, juoda vähän virvokkeita (yks joi tietenkin vain limsaa) ja viettää laatuaikaa ystävien kanssa. Lisäksi missään muualla ei rusketu yhtä hyvin kuin järvellä!



 Illalla katseltiin upeeta auringon laskua ja paisteltiin lättyjä ja lisukkeena kermavaahtoa sekä mansikoita namnam!



Ens kerran postailen sitten varmaan Sisilian reissun jälkeen heissulivei ja toivottavasti sielä paistaa aurinko ja täällä sataa! Hehh vitsi.....

Viola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti