torstai 5. heinäkuuta 2012

Maratooni

 Heipha Deipha

Ollaan röhnötelty tässä sohvalla nyt puoli päivää ja katteltu sex and the cityä. Myös kaverimme Jenny liittyi seuraamme. Rentoo, kun ei oo kiire minnekään! Samalla ollaan syöty uutuus jädee suoraan purkista (Ingman Creamy, Mudcake). Ei tosin ole mikään makunystyröitä hivelevä elämys, mutta menettelee.

Ollaan katseltu vähän sekasin eri tuotantokausien jaksoja mm. se kun Samatha tapaa Smithin ja piti seksimaratoonin. Kuluttaa muuten varmasti hyvin kaloreita, ei ihme et Samantha näyttää hyvältä ;) Itse asiassa meidän Personal trainer Pasi sanoi kerran, että seksi kuluttaa samanverran kuin joku perus jumppa. Yhdessä jaksossa Carrie tapaa Mr. Bigin kun se on juuri palannut Pariisista uuden kihlatun kanssa. Muutenkin jaksossa käsiteltiin naisten ja miesten välistä ystävyyttä. Ollaan pohdittu tätä asiaa jonkin aikaa eikä osata päättää voiko loppujen lopuksi nainen ja mies olla vain kavereita vai onko kaveruuden taustalla aina jotain taka-ajatuksia. "Women are for friends, men are for fucking", tätä mieltä on Samantha Jones.

Viikonloppu meneekin sitten muissa maisemissa. Viola lähtee perjantaina veljensä Jesperin luokse Helsinkiin ja sieltä sitten Turkuun Ruissiin Ruotsin frendejensä kanssa (mikäli he pääsevät ulos laivasta :D). Esiintyjistä mainittakoon Snoop Dogg ja Bloc party. Meikä suuntaa perjantaina kohti Lahtea ja Summer uppia! Kahden päivän aikana lavalle nousee mm. jvg, jukka poika ja mohombi.Viikonlopun tunnelmiin palataan asap, mutta se tiedetään jo nyt, että molemmilla tulee olemaan huippua!

Puss och Kram V&H


 lenkkireitin varrelta napattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti