maanantai 16. heinäkuuta 2012

Masentavat Maanantait

Heidå!

Se on nyt sitten loppu.. 3 viikkoa kestänyt deittailuni päättyi tänään. Huomasin että mies haluaa suhteelta eri asioita, kuin minä. En ole vielä(kään) ilmeiseti valmis yhtään vakavampaan suhteeseen ja pidän kynsin, hampain kiinni omasta vapaudestani. Sinkkuelämä on mielestäni huippua juuri siksi, että ei tarvitse olla kenellekkään ns. tilivelvollinen omista asioistaan ja voi mennä ja tulla ihan oman mielen mukaan. Rakastan sitä ettei mun tarvitse ajatella ketään muuta kuin itseäni (kamalaa, I know!) Tällä hetkellä tuntemukset on vähän ristiriitaisia.. Tapailemani mies oli täydellinen joka tavalla ja juuri sellainen mies jonka kanssa voisin kuvitella jakavani elämäni. Vaikeinta tässä kaikessa on kerta toisensa jälkeen kertoa miehille, että kuinka en ole valmis vakavaan suhteeseen ja perus It's not you, It's me selitys tuntuu niin kliseiseltä, ja jättää suhteen toiselle osapuolelle varmasti hirveän olon.

                                                Tässäpä (puolikas) kuva tän hetken rakkaimmastani!

Se riittää siittä, nyt vuorossa toinen vuodatus tämän päivän tapahtumista: Luoja kuinka sain taas tänään paheksuvia katseita lasten (0-10v.) vanhemmilta. Yksi ruma sana puhelimeen Stocmannin lounaalla riittää kääntämään salillisen kärttyisiä vanhempia tuijottamaan mua katseella jota ei pysty edes sanoin kuvailemaan. Tulee vähän sellainen fiilis, että olisi jossain vanhassa nindendo pelissä, ja loppuvastuksena olis satasilmäinen mutanttimustekalakilpikonna jonka silmistä lähtee lasersäteitä! Useimmiten tähän laserkatseeseen syyllistyvät äidit, mummut, tädit ja kaikki muut "pikku-Jyri-Pekka-Olavin" naispuoliset sukulaiset! Lapset meluavat, huutavat rikkovat astioita ja syövät räkää viereisessä pöydässä. Silti istun kiltisti paikallani ja pidän ne halveksuvat katseet ja ajatukset sisälläni, enkä mulkoile heitä jatkuvasti! Ärsyttävyysasteikolla itse lapsia korkeammalle pääsevät juuri ne vanhemmat jotka huutavat lapsilleen jatkuvasti, koko ajan on komennettava tai valitettava jostain asiasta, palkkaisivat lastenhoitajan ja jättävisivät ne pikku mussukat kotiin, lounaiden ajaksi.

Ensimmäinen ravintola joka kieltää sisäänpääsyn lapsilta saa täältä kymmenen pistettä ja vielä sen kuuluisan papukaijan päälle!

I Have Spoken!
Viola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti