lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kaikki tai ei mitään

Jes käytiin Nicon kanssa katsomassa Ice Age. Ei tosin vetänyt vertoja lempparipiirretyille, mutta katsomisen arvoinen! Sali oli täynnä ipanoita, vaikka olimme myöhäisimmässä näytöksessä. Onneksi Nico oli varannut meillä paikat takarivistä niin saimme olla lähes omassa rauhassa. Samalla käytiin myös The Grillissä syömässä ja maistelemassa viiniä. Söin grillattua härän ulkofilepihviä sekä grillattua tiikerirapuvarrasta ja currylla maustettua ananas-kookoskastiketta. The Grill on viihtyisä ja ehdottamasti yksi lemppari ravintoloistani Tampereella. Suosittelen!

Eilen olin salilla, kahvilla ja kasvohoisdossa. Nyt iho tuntuu niin ihanan silkkiseltä! Tänään lähdin heti aamusta kaupunkia kiertelemään. Henry halusi shoppailla, joten olin makutuomarina ettei Henkka tee tyylimokia :D Kävimme myös lounaalla Amarillossa. Itse ostin vain kosmetiikkaa Stokalta ja the Body shopista. Hetki sitten tulin kotiin salilta ja vaikka olenkin ihan raato rankan treenin jäljiltä, alan kuitenkin valmistautumaan iltaan. Tarkoituksena olisi lähteä tyttöjen kanssa Miamiin!

Näihin kuviin (pahoittelen etten heilunut leffassa, ravintolassa, salilla tai missään kamera kädessä :D) ja tunnelmiin: Karri Koira - Kaikki tai ei mitään

Puss och Kram! -Henrika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti